• La reducere!
Doppelherz aktiv Omega-3 1400 mg,
30...

Doppelherz aktiv Omega-3 1400 mg, 30 capsule

O0X014275
19,50 lei
Doppelherz aktiv Omega-3 1400 mg, 30 capsule
 

Acizii grași Omega-3 EPA și DHA sunt aliații tăi

Acizii grași polinesaturați Omega-3 au un rol foarte important în susținerea funcționării normale a întregului organism.

Uleiul de pește este una din cele mai bogate surse de acizi grași polinesaturați Omega-3 (EPA și DHA). De aceea, este recomandat ca peștele de apă rece să fie inclus în alimentația săptămânală. Chiar și așa, nu întotdeauna reușim să menținem necesarul optim de acizi grași Omega-3.

Doppelherz aktiv Omega-3 1400 mg conține o cantitate mare de ulei de pește de înaltă calitate și concentrație, contribuind la refacerea echilibrului de acizi grași Omega-3 din organism.

E bine de știut

Care sunt principalele beneficii ale Omega-3?

Ajută la funcţionarea eficientă a sistemului cardiovascular şi a creierului, inimii şi ochilor

Contribuie la reducerea riscului de producere a infarctului miocardic

Ameliorează simptomele poliartritei reumatoidale

Consumul zilnic de 250 mg acizi grași Omega-3 DHA și EPA contribuie la funcția normală a inimii, contribuie la menținerea funcției normale a creierului și a vederii normale.

Când este Doppelherz® aktiv Omega-3 1400 potrivit pentru tine?

Capsulele Doppelherz aktiv Omega-3 1400 conțin 1400 mg de ulei de pește de înaltă puritate și calitate, cu o concentrație de 35% acizi grași polinesaturați Omega-3. Capsulele Doppelherz nu au gust sau miros de pește și contribuie la suplimentarea necesarului de acizi grași Omega-3 extrem de valoroși pentru bună funcționare a organismului.

No reviews
Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest website foloseste cookies pentru a asigura functionalitea de baza. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi politica de confidentialitate.