• La reducere!
AVEMAR X 300 de comprimate

AVEMAR X 300 de comprimate

O0X011012
357,80 lei
AVEMAR X 300 de comprimate
 

AVEMAR Supliment alimentar: extract din germen de grâu fermentat. AVEMAR este indicat pentru suplimentarea tratamentelor oncologice clinice: interventie chirurgicala, radioterapie, chimioterapie, imunoterapie si in cazul bolilor autoimune.

AVEMAR nu înlocuieşte tratamentul anticanceros, fiind un adjuvant in terapia afectiunilor tumorale..

AVEMAR a demonstrat că are: -efect imunomodulator, antiproliferant, pro-apoptotic, antimetastază, stimulant asupra hematopoiezei, sinergic impreună cu medicamentele citotoxice;

-efecte metabolice, chimiopreventive.

Recent, AVEMAR s-a dovedit eficient in tratamentul patologiilor autoimune, în special în lupus eritematos sistemic şi în artrita reumatoidă.

Avemar comprimate filmate

Avemar comprimate filmate se pot procura în ambalaje de 2 flacoane. 1 flacon conţine 150 comprimate, având o peliculă de culoare deschisă. Comprimatele cu conţinut de Avemar pulvis nu conţin fructoză şi arome.

Doza recomandată: Administrarea dozei zilnice este indicată dimineaţa şi seara, cu aproximativ o oră înainte de masă. La greutate corporală sub 50 kg: 2×4 comprimate/zi; la greutate corporală între 50 şi 90 kg: 2×5 comprimate/zi; la greutate corporală de peste 90 kg: 2×7 comprimate/zi

10 comprimate sunt echivalente cu 1 plic de granule.

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest website foloseste cookies pentru a asigura functionalitea de baza. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi politica de confidentialitate.