• La reducere!
Vitoral Ferrum picături 30ml

Vitoral Ferrum picături 30ml

O0X015266
34,49 lei
Vitoral Ferrum picături 30ml
 

Beneficiile Vitoral Ferrum picături

Tehnologia SunActive® Fe care sta la baza acestui produs, dispersează fierul insolubil (pirofosfatul feric) în formulări lichide fără precipitare, fără aromă de fier sau schimbare de culoare. Este stabil la căldură, la săruri și la oxidare, nu provoacă iritații la nivel gastro-intestinal, oferind o cantitate de fier constantă la fiecare administrare, absorbiție lentă în intestinul subțire și biodisponibilitate crescută.

Beneficiile Fierului în organism

Fierul este un nutrient esential în organism, acesta contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei, la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la metabolismul energetic normal, contribuie la funcția cognitivă normal și la transportul normal al oxigenului în corp.

Beneficiile Vitaminei D în organism

Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului în organism, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătății sistemului osos, a funcției normale a sistemului muscular si a sănătății dinților, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și participă la procesul de diviziune celulară.

Beneficiile Vitaminei B6

Vitamina B6 contribuie la sinteza normală a cisteinei în organism, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la metabolismul normal al homocisteinei, al proteinelor și glicogenilor, la menținerea sănătății psihice, la formarea normală a globulelor roșii, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii și extenuării și la reglarea activității hormonale.

Mod de utilizare:

Agitați bine înainte de fiecare utilizare.

Copii (cu vârstă mai mare de 3 ani): Doză recomandată este de 1 ml soluție pe zi, pe stomacul gol, cu aproximativ 30 minute înainte de masă. În acest caz, conținutul flaconului durează 30 zile.

Dozele zilnice pentru copii cu vârsta mai mică de 3 ani, vor fi stabilite de către medic.

Adulți: Doza recomandată este de 2 ml pe zi, sau cea stabilită de către medic.

Ingrediente: apă, zahăr, complex SunActive® Fe (pirofosfat feric, maltodextrină, clorură de sodiu, esteri ai acizilor grași cu poliglicerolul, lecitină de soia hidrolizată), suc concentrat de mere, colecalciferol (vitamină D3), aromă de banane, gumă xantanică, sorbat de potasiu, clorhidrat de piridoxină (vitamină B6).

Ingrediente active:

Ingrediente active pentru 1 ml: Fier - 7 mg, Vitamina B6 - 0,7 mg, Vitamina D - 5 μg.

Ingrediente active pentru 2 ml: Fier - 14 mg, Vitamina B6 – 1.4 mg, Vitamina D - 10 μg.

Acest supliment alimentar conține zahăr.

Lecitina de soia hidrolizată, folosită ca emulgator, poate avea efect alergen.

In produs nu există alți alergeni enumerați în anexa II (CE 1169/2011).

Acest produs nu este fabricat din materii prime modificate genetic.

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest website foloseste cookies pentru a asigura functionalitea de baza. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi politica de confidentialitate.