• La reducere!
CENTRUM ENERGY cu 30 de comprimate

CENTRUM ENERGY cu 30 de comprimate

OOX014399
44,00 lei
CENTRUM ENERGY cu 30 de comprimate
 

Supliment alimentar pentru adulți, cu vitamine, minerale, extracte de Panax ginseng și Ginkgo biloba 

Un aport adecvat de vitamine şi minerale este important pentru menţinerea sănătăţii, a stării de bine şi a performanţei. Corpul nostru le foloseşte în fiecare zi şi nu le poate produce sau nu le produce în cantităţi suficiente. Iată de ce vitaminele şi mineralele trebuie furnizate în mod constant prin nutriţie. 

Una din promisiunile făcute de CENTRUM® este aceea că are o formulă actualizată în mod regulat, pe baza celor mai recente descoperiri ştiinţifice din domeniul nutriţiei. Rezultatul este o formulă avansată pentru menţinerea sănătăţii şi a stării tale de bine de fiecare zi. 

De ce să alegi CENTRUM® Energy? 

CENTRUM® Energy este un supliment alimentar cu vitamine şi minerale. 

Pentru a-ţi desfăşura activităţile, atât organismul, cât și mintea ta au nevoie de un anumit sprijin. Vitaminele B (B1, B2, B6, B12) și manganul contribuie la metabolismul energetic normal. Fierul contribuie la transportul normal al oxigenului, iar cuprul contribuie la transportul normal al fierului în corp.  

Sistemul tău imunitar poate fi influențat de micro și macronutrienți. Un aport corect de vitamina A şi vitamina C, seleniu, cupru şi zinc contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar. 

CENTRUM® Energy combină vitamina A, niacina şi biotina care contribuie la menţinerea sănătăţii pielii. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a pielii. 

Fierul și iodul contribuie la funcția cognitivă normală. Acidul pantotenic contribuie la performanța mentală normală. 

Vitaminele B2, B6, B12, acidul pantotenic și acidul folic contribuie la reducerea oboselii și extenuării. 

Multivitaminele numărul 1 în lume* 

CENTRUM® este brandul de multivitamine cel mai studiat din punct de vedere clinic în lume.*

No reviews
Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest website foloseste cookies pentru a asigura functionalitea de baza. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi politica de confidentialitate.