• La reducere!
CENTRUM PENTRU BARBATI COMPLET DE LA...

CENTRUM PENTRU BARBATI COMPLET DE LA A LA ZINC cu 30 de comprimate

O0X005179
37,28 lei
CENTRUM PENTRU BARBATI COMPLET DE LA A LA ZINC cu 30 de comprimate
 

Supliment alimentar cu vitamine și minerale pentru bărbaţi 

Formulă îmbunătățită. Mai multă vitamina D! 

Bucură-te de multiplele acţiuni benefice asupra sănătăţii oferite de CENTRUM® pentru Bărbaţi. 

Satisfacţiile unui stil de viaţă modern presupun solicitări pe măsură. Toţi ne dorim să avem o viaţă împlinită şi – mai presus de orice – să fim sănătoşi. 

Un aport adecvat de vitamine şi minerale este important pentru menţinerea sănătăţii, a stării de bine şi a performanţei. Corpul nostru le foloseşte în fiecare zi şi nu le poate produce sau nu le produce în cantităţi suficiente. Iată de ce vitaminele şi mineralele trebuie furnizate în mod constant prin nutriţie. 

Pfizer a dezvoltat CENTRUM® pentru Bărbaţi al cărui conţinut în vitamine şi minerale este special adaptat nevoilor nutriţionale ale bărbaţilor (nevoi energetice şi masă musculară mai mari decât ale femeilor) şi care susţine multiple şi importante beneficii pentru sănătate.  

CENTRUM® pentru Bărbaţi oferă o gamă completă de vitamine, minerale importante şi oligoelemente esenţiale, relevante pentru organismul bărbaţilor. 

CENTRUM®  ajută organismul prin completarea aportului alimentar de vitamine şi minerale. 

Una din promisiunile făcute de CENTRUM® este aceea că are o formulă actualizată în mod regulat, pe baza celor mai recente descoperiri ştiinţifice din domeniul nutriţiei. Rezultatul este o formulă avansată pentru menţinerea sănătăţii şi a stării tale de bine de fiecare zi. 

De ce să alegi CENTRUM® ? 

CENTRUM®  pentru Bărbaţi este un supliment alimentar cu multivitamine complet. Conţine 24 de vitamine şi minerale esenţiale, doze mai mari de vitamina E, de vitamine B și de magneziu, prin comparaţie cu CENTRUM®  Complet de la A la Zinc®.  

Vitaminele B (B1, B2, B6, B12), magneziul şi manganul, conţinute în CENTRUM® pentru Bărbaţi contribuie la metabolismul energetic normal.  

Vitamina A, vitamina C, cuprul, seleniul şi zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.  

Calciul, magneziul şi vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular. 

Vitamina B1 contribuie la funcționarea normală a inimii. 

CENTRUM® pentru Bărbaţi  conţine zinc, care contribuie la menţinerea fertilitaţii şi reproducerii normale, şi seleniu, care contribuie la spermatogeneza normală.  

Multivitaminele numărul 1 în lume* 

CENTRUM® este brandul de multivitamine cel mai studiat din punct de vedere clinic în lume.** 

* CENTRUM® sunt multivitaminele cu cele mai mari vânzări în lume, conform raportului IMS Health OTC Global Analysis din iunie 2018.   

** CENTRUM® a fost evaluat într-o serie de studii clinice, care a totalizat peste 100000 pacienți-ani de expunere.

No reviews
Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest website foloseste cookies pentru a asigura functionalitea de baza. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi politica de confidentialitate.