• La reducere!
CENTRUM PENTRU FEMEI COMPLET DE LA A...

CENTRUM PENTRU FEMEI COMPLET DE LA A LA ZINC cu 30 comprimate

O0X005178
35,83 lei
CENTRUM PENTRU FEMEI COMPLET DE LA A LA ZINC cu 30 comprimate
 

Supliment alimentar cu vitamine şi minerale pentru Femei 

Formulă îmbunătățită. Mai multă vitamina D! 

Bucură-te de multiplele acţiuni benefice asupra sănătăţii oferite de CENTRUM® pentru  Femei. 

Satisfacţiile unui stil de viaţă modern presupun solicitări pe măsură. Toţi ne dorim să avem o viaţă împlinită şi – mai presus de orice – să fim sănătoşi. 

Un aport adecvat de vitamine şi minerale este important pentru menţinerea sănătăţii, a stării de bine şi a performanţei. Corpul nostru le foloseşte în fiecare zi şi nu le poate produce sau nu le produce în cantităţi suficiente. Iată de ce vitaminele şi mineralele trebuie furnizate în mod constant prin nutriţie. 

Pfizer a dezvoltat CENTRUM® pentru Femei, al cărui conţinut în vitamine şi minerale oferă multiple şi importante beneficii pentru sănătate, fiind special formulat conform nevoilor nutriţionale ale femeilor (aport constant de fier chiar in perioada ciclului menstrual, susţinerea perioadei fertile, reducerea oboselii și extenuării). 

CENTRUM®  pentru Femei îţi oferă o gamă completă de vitamine, minerale importante şi oligoelemente esenţiale, relevante pentru organismul femeii. 

CENTRUM® ajută organismul prin completarea aportului alimentar de vitamine şi minerale. 

Una din promisiunile făcute de CENTRUM® este aceea că are o formulă actualizată în mod regulat, pe baza celor mai recente descoperiri ştiinţifice din domeniul nutriţiei. Rezultatul este o formulă avansată pentru menţinerea sănătăţii şi a stării tale de bine de fiecare zi. 

De ce să alegi CENTRUM®  pentru  Femei? 

CENTRUM®  pentru Femei este un supliment alimentar cu  multivitamine complet. Conţine 24 de vitamine şi minerale esenţiale, cu aproximativ 50% mai mult acid folic decăt CENTRUM® Complet de la A la Zinc®, 320 mg calciu, 10 mg de fier. 

Vitaminele B (B1, B2, B6, B12), manganul şi magneziul din compoziţa CENTRUM® pentru Femei contribuie la metabolismul energetic normal. 

Vitamina A, vitamina C, cuprul, seleniul şi zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. 

Biotina şi zincul contribuie la menținerea sănătății părului şi pielii.  

Seleniul contribuie la menținerea sănătății unghiilor. 

  

Multivitaminele numărul 1 în lume* 

CENTRUM® este brandul de multivitamine cel mai studiat din punct de vedere clinic în lume.**

No reviews
Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest website foloseste cookies pentru a asigura functionalitea de baza. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi politica de confidentialitate.