• La reducere!
BERES VITAMINA C 1500 MG +3000 UI D3...

BERES VITAMINA C 1500 MG +3000 UI D3 , 30 CPR. FILM. RETARD

O0X014552
34,40 lei
BERES VITAMINA C 1500 MG +3000 UI D3 , 30 CPR. FILM. RETARD
 

Vitamina C contribuie la buna functionare a sistemului nervos si a sistemului imunitar, reducand oboseala, precum si la procesele normale de metabolizare a energiei. De asemenea, este un agent antioxidant care contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ. Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea functiei musculare sanatoase. Vitamina D are un rol important in diviziunea celulara.

Recomandat Beres Vitamina C 1500 mg +3000 UI D3:

in cazul alimentatiei unilaterale si insuficiente,

cand creste necesarul de vitamina C si D al organismului,

in perioada de recuperare dupa boala,

in cazul oboselii, asteniei de primavara, activitate fizica intensa.

Ingrediente:

acid ascorbic, agent de incarcare (hidroxipropil-metil-celuloza), emulgeator (mono si digliceride ale acizilor grasi), agenti antiaglomeranti (talc, dioxid de siliciu anhidru, polietilen glicol), stabilizator (polilin alcool), exract natural de macese, coloranti (riboflavina, dioxid de titan, carminic), sucroza, gelatina, maltodrextina, amidon de porumb, ulei de soia partial hidrogenat, corector de aciditate (acid tartric), colecalciferol, antioxidant.

No reviews
Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest website foloseste cookies pentru a asigura functionalitea de baza. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi politica de confidentialitate.