• La reducere!
Aptamil AR lapte praf 300g

Aptamil AR lapte praf 300g

A0X006304
37,85 lei
Aptamil AR lapte praf 300g
 

Aptamil AR, 300 g

Ingrediente:

lactoză (din lapte), lapte degresat, uleiuri vegetale, maltodextrină, făină de roșcove, carbonat de calciu, ulei de pește, hidroclorură de L-cisteină, acid L-ascorbic, lecitina din soia, taurină, clorură de colină, L-ascorbat de sodiu, sulfat feros, inozitol, sulfat de zinc, uridin 5'-monofosfat de sodiu, citidin 5'-monofosfat, DL-alfa tocoferil acetat, adenozin 5'-monofosfat, inozin 5'-monofosfat de sodiu, nicotinamidă, guanozin 5'-monofosfat de sodiu, L-carnitină, sulfat de cupru, acid pteroilmonoglutamic, D-pantotenat de calciu, sulfat de mangan, reținil palmitat, DL-alfa tocoferol, D-biotină, hidroclorură de tiamină, ciancobalamină, colecalciferol, hidroclorură de piridoxină, iodură de potasiu, fitomenadionă, selenit de sodiu.

Aptamil AR este destinat managementului dietetic al eructațiilor și regurgitațiilor accentuate la sugari.

Aptamil AR poate fi utilizat ca singură sursă de nutriție de la naștere până la vârsta de 6 luni, dacă sugarul nu este alăptat.

No reviews
Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest website foloseste cookies pentru a asigura functionalitea de baza. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi politica de confidentialitate.