• La reducere!
Topfer Bio Pre 600g

Topfer Bio Pre 600g

TOPFER2
60,82 lei
 

Lactana Pre, Formulă Bio de lapte praf, +0 luni, 600 g

Formula de lapte Topfer Bio Lactana Pre este formulă de completare a laptelui matern, ușor digerabilă, ideală de la naștere, pentru că are consistența apropiată de cea a laptelui matern.

Este recomandată în completarea laptelui matern, atunci când acesta este insuficient, până la vârsta de 6 luni.

Conține, ca unic carbohidrat, lactoză, precum și LC-PUFĂ (acizi grași polinesaturați cu lanț lung), culturi probiotice Bifidus de înaltă calitate.

Lapte Topfer Lactană Pre prezintă o combinație unică Plus 3:

  LC-PUFĂ - acizi grași esențiali polinesaturați cu lanț lung.

  BIFIDO culturi - îmbogățit cu Probiotice Probifido*, renumita combinație de 4 bifido culturi valoroase (B. breve, B. bifidum, B.infantis, B.longum).

  ORGANIC - pentru produsele de înaltă calitate Topfer Lactana se folosește lapte organic nutritiv și alte ingrediente de cultură organică.

Lapte Topfer Lactana Pre a fost conceput conform compoziției laptelui matern, conține toți nutrienții necesari sugarului dumneavoastră în primele luni de dezvoltare. Conține, asemenea laptelui matern, acizi grași polinesaturați cu lanț lung (LC-PUFA), care sunt foarte importanți pentru sugarul dumneavoastră și susține colonizarea tractului intestinal cu o floră naturală, prin intermediul bifido culturilor din compoziție.

No reviews
Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest website foloseste cookies pentru a asigura functionalitea de baza. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi politica de confidentialitate.