• La reducere!
Topfer Bio 2 lapte praf 600g

Topfer Bio 2 lapte praf 600g

A0X006322
58,86 lei
Topfer Bio 2 lapte praf 600g
 

Lactana 2 Formula Bio de Lapte, +6 luni, 600 g, Topfer

Topfer Bio Lactana 2 este formula organică de continuare, potrivită de la 6 luni, ca parte a alimentației mixte. Topfer Bio Lactana 2 conține vitamine și minerale esențiale, printre care și vitamina A, ce contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Este îmbogățit și cu fier, ce contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copilului tău.

Topfer Bio Lactana 2 conține renumita combinație de 4 bifido culturi valoroase, LC-PUFĂ - acizi grași polinesaturați cu lant lung. ORGANIC (=BIO) - pentru fabricare, s-a folosit lapte organic nutritiv și alte ingrediente de cultură organică.

Conform legii, nu conține gluten.

Topfer Bio Lactana 2 este formula de continuare, potrivită de la 6 luni, ce conține vitamine și minerale esențiale, este îmbogățit cu fier, fără adaos de zahăr. Laptele Topfer Bio Lactana 2 prezintă o combinație unică Plus 3: LC-PUFĂ (acizi grași esențiali Omega 3 și Omega 6 de origine naturală, esențiali pentru dezvoltarea sugarului tău), BIFIDO culturi - îmbogățit cu Probiotice Probifido, renumita combinație de 4 bifido culturi valoroase, ORGANIC - pentru fabricare, s-a folosit lapte organic nutritiv și alte ingrediente de cultură organică. Nu conține gluten. Cutie de 600g.

Formula de continuare Topfer Bio Lactana 2 a fost conceput conform compoziției laptelui matern, conține toți nutrienții necesari sugarului după primele 6 luni de dezvoltare, în cadrul unei alimentații mixte. De asemenea, conține, asemenea laptelui matern, acizi grași polinesaturați cu lanț lung (LC-PUFA), care sunt foarte importanți pentru sugar, și susține colonizarea tractului intestinal cu o floră naturală, prin intermediul bifido culturilor.

No reviews
Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest website foloseste cookies pentru a asigura functionalitea de baza. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi politica de confidentialitate.