Despre Revalid®

Îngrijirea părului reprezintă o parte importantă din îngrijirea personală. Acest lucru nu influențează doar percepția celor din jur, ci și modul în care ne simțim. O bună îngrijire a părului tău joacă un rol important în exprimarea propriei personalități și în formarea unei imagini de sine pozitive. Îți poate transforma starea de spirit și îți poate crește încrederea în tine. Fie că întâlnești oameni noi în timpul tău liber sau îți dorești să creezi o impresie pozitivă în mediul tău profesional, un păr bine întreținut, sănătos te ajută să te simți bine în corpul tău.

Vizualizati toate produsele din gama Revalid®  de la Farmacia BB: PRODUSELE REVALID

Folosind o gamă de produse specializate poți reda vitalitatea și strălucirea părului tău. Revalid® oferă produse de îngrijire a părului special create pentru nevoile tale. Poți alege produse care să hrănească, să revitalizeze, să elimine mătreața sau să trateze căderea părului. Întreaga gamă Revalid® este testată dermatologic și corespunde celor mai înalte standarde de calitate, pentru a-ți oferi cele mai bune soluții pentru îngrijirea părului tău.

OFERTA: REVALID Sampon x 250ml + Balsam x 250ml +PROSOP (farmaciabb.ro)

PĂR SUBȚIAT

REVALID® ANTI-AGING SHAMPOO

Șamponul anti-îmbătrânire a părului Revalid, conține ingredientul activ inovator DN-Age™ - un extract din frunze de Cassia Alata și extract de floare de colț din Alpii elvețieni. Ambele ingrediente active prezintă proprietăți antioxidante și de curățare în profunzime, pentru a combate efectele factorilor de stres externi.

REVALID® ANTI-AGING FLUID

Fluidul anti-îmbătrânire a părului Revalid, cu factor de protecție a culorii conține ingredientul activ inovator DN-Age™ - un extract din frunze de Cassia Alata - și extract din Floare de Colț din Alpii elvețieni.

CĂDEREA PĂRULUI

REVALID® STIMULATING SHAMPOO

Revalid® Stimulating Shampoo conține ingredientul inovator Redensyl® în combinație cu extractul de Artemisia elvețiană și pantenol, pentru o curățare blândă în timp ce stimulează creșterea părului, hidratează scalpul și întărește firul de păr. Revalid® Stimulating Shampoo oferă îngrijire optimă pentru un păr mult mai ușor de coafat.

REVALID® REGROWTH SERUM

Revalid® Regrowth Serum conține Redensyl®, un ingredient activ patentat din domeniul cercetării medicale regenerative, care reduce căderea părului și crește densitatea acestuia. Extractul de Artemisia elvețiană și pantenol contribuie la hidratatea scalpului și fortifierea părului tău.

PĂR USCAT & DEVITALIZAT

REVALID® SHAMPOO

Revalid® Shampoo curăță blând, dar profund, în timp ce îți revitalizează părul. Ingredientele nutritive, precum germenii de grâu și pantenol (vitamina B5) întăresc structura firului de păr, în timp ce alantoina și extractul de ovăz îți calmează scalpul.

REVALID® CONDITIONER

Revalid® Conditioner este creat pentru a îmbunătăți structura părului restabilindu-i densitatea și vitalitatea. Combinația de ingrediente nutritive, precum extractul de ovăz, germenii de grâu și pantenol, îți lasă părul moale, strălucitor și suplu, fără să îl îngreuneze.

REVALID® REPAIR MASK

Revalid® Repair Mask este un tratament intensiv și eficient de îngrijire a părului, îmbogățit cu ingrediente nutritive precum pantenolul, alantoina și extracte de grâu și ovăz. Revalid® Repair Mask fortifică părul agresat, reduce riscul de rupere a acestuia și îți lasă părul mătăsos și neted.

REVALID® HAIR TONIC

Revalid® Hair Tonic conține o formulă energizantă pe bază de cafeină pentru a întări foliculii de păr, prevenind căderea părului și stimulând creșterea acestuia. Pantenolul, germenii de grâu și extractul de ovăz contribuie, de asemenea, la calmarea scalpului. Revalid® Hair Tonic este foarte de practic, putând fi folosit atât pe păr umed, cât și pe păr uscat.

REVALID® ANTI-DANDRUFF SHAMPOO

Revalid® Anti-Dandruff Shampoo combină o serie de ingrediente active pentru o acțiune eficientă și de lungă durată a simptomelor mătreții. Acestea acționează pentru a restabili echilibrul hidratării naturale a scalpului și a preveni formarea de noi scuame. În același timp, extractul de urzică, pantenol și alantoină calmează și elimină mâncărimile neplăcute.

Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest website foloseste cookies pentru a asigura functionalitea de baza. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi politica de confidentialitate.