Cuplu si sex

FarmaciaBB.ro a creat o categorie speciala pentru viata sexuala, astfel incat sa ne asiguram ca veti gasi aici orice produs aveti nevoie, atat pentru imbunatatirea vietii sexuale, produse pentru contraceptie sau produse pentru igiena. Preturi mici si foarte mici.
Durex Play Perfect Glide...
  • La reducere!
Cuplu si sex

Durex Play Perfect Glide Gel 50 ml

A0X007547
43,55 lei
Diminueaza disconfortul datorat lipsei de lubrifiere vaginala si oferind in acelasi timp o experienta senzuala intensa.
Durex Play Warming Gel 50 ml
  • La reducere!
Cuplu si sex

Durex Play Warming Gel 50 ml

A0X007541
22,81 lei
Intensifica circulatia locala a sangelui, dand o senzatie de caldura.
ENLARGE Sun Wave Pharma
  • La reducere!
Cuplu si sex

ENLARGE Sun Wave Pharma

A0X001202
47,97 lei
Enlarge acționează eficient asupra funcției sexuale masculine! Recomandări: Disfuncţii erectile. Disfuncţii de dinamică sexuală. Enlarge acționează rapid asupra funcției sexuale masculine cu efect demonstrat de îmbunătățire a potenței, creșterea libidoului și sporirea satisfacției sexuale.
Maraton Forte 20 capsule,...
  • La reducere!
Cuplu si sex

Maraton Forte 20 capsule, Parapharm

AOX000623
163,55 lei
Maraton Forte, 20 capsule, Parapharm Proprietăți: Efectul acestui supliment nutritiv se va simți de la prima administrare, de aceea nu este necesară folosirea curativă, însă cu administrări repetate se pot obține efecte net superioare în timp. Acest produs 100% natural, se bazează pe combinarea de plante medicinale asiatice și sud-americane cunoscute...
Gel lubrifiant Durex...
  • La reducere!
43,72 lei
Durex Intense este un gel stimulator pentru femei, destinat a-i oferi mai multa placere. Doar cateva picaturi in timpul preludiului si formula speciala va ajuta la producerea unor valuri electrizante de cald si rece, precum si furnicaturi ce pot spori sensibilitatea zonelor intime pentru o placere mai intensa.
DUREX INTENSE VIBRATION...
  • La reducere!
33,63 lei
Dispozitivul Durex Intense Vibrations este special conceput pentru a vă ajută pe dvs. și pe partenerul dvs. să ajungeți pe culmile maxime ale plăcerii și sexul intens să devină realitate. Așezat la baza penisului, inelul vibrator excită, stârnește și satisface timp de până la 20 de minute, oferindu-i clitorisului senzații maxime.
Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest website foloseste cookies pentru a asigura functionalitea de baza. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi politica de confidentialitate.